Berd Trading

Spectrometre de emisie optica cu scanteie – OES

Home »  Analiza elementala »  Spectrometre de emisie optica cu scanteie – OES

ARL iSpark Plus

Procesatorii de metale au nevoie de o soluție versatilă de analiză elementară pentru gama largă de probe metalurgice. De la analizele elementare de rutină la cercetarea și dezvoltarea metalelor, spectrometrul  Thermo Scientific™ ARL iSpark™ Plus Series OES oferă soluția căutată de producătorii de metale primare, turnătorii, producătorii din industria auto, aviație și electrocasnice, laboratoare contractuale și reciclatori. Adaptat la cele mai dure medii, ARL iSpark Plus oferă un grad ridicat de funcționalitate și caracteristici pentru atingerea obiectivelor de productivitate și calitate. ARL iSpark Plus se adaugă la stabilitatea, disponibilitatea și viteza analizelor, permițând producerea de analize si o recuperare mai rapida a analizei.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Analizor de incluziuni ARL iSpark Plus

Analizorul de incluziuni ARL iSpark Plus cu Spark-DAT are o viteză de neegalat pentru analiza incluziunilor în oțel. Datorită metodelor Spark-DAT, datele despre incluziuni sunt obținute în același timp cu concentrațiile elementare. Este posibil să se evalueze incluziunile în toate probele analizate în concentrație cu spectrometrul OES, până la câteva sute de probe pe zi. Aceasta oferă soluții rapide și eficiente pentru a evita efectele dăunătoare ale incluziunilor asupra proprietăților oțelului și pentru a preveni problemele costisitoare, cum ar fi înfundarea duzelor în timpul procesului de turnare continuă.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL™ easySpark™

Efectuați analize elementale rapide, precise și de încredere a probelor solide de metal de la urme până la procentaje mari, cu analizorul de metale Thermo Scientific ARL™  easySpark™. Acest nou instrument BenchTop de emisie optică (OES) este special conceput pentru turnătorii și procesatorii de metale, care au nevoie de analiza metalelor avansate pentru a produce piese pentru automobile, aviație, industria aerospațială, produse de larg consum, precum și alte industrii. Ușor de instalat, utilizat și întreținut, analizorul ARL easySpark este accesibil si celor începători în OES, care au nevoie de eficiență și productivitate în producția de metale și aliaje.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Analizor Fire Assay ARL iSpark Plus

Analiza tradițională Fire Assay necesită forță de muncă, costisitoare și dăunătoare mediului. Analizorul Thermo Scientific™ ARL™ iSpark Plus Fire Assay oferă o alternativă simplă și curată la etapele tradiționale de cupelare și analiză, prin utilizarea spectrometriei de emisie optică de scânteie (OES) pentru a determina concentrațiile de metale prețioase direct în butonii de plumb. Realizați determinarea cantitativă simultană a conținutului tuturor metalelor prețioase din butonii de plumb fire assay în mai puțin de un minut. Analizorul ARL iSpark Plus Fire Assay este un spectrometru de emisie optică cu scânteie de vârf, special configurat pentru analiza butonilor de plumb.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin