Berd Trading

Spectrometre si difractometre cu raze X

Home »  Analiza elementala »  Spectrometre si difractometre cu raze X

ARL ™ Equinox 100

Un instrument robust de tip bench-top proiectat pentru aplicatii de control calitate si difractie de raze X de rutina. Este intrumentul perfect cand spatial este o problema. Desi Equinox 100 este un instrument bench-top, pefromanta sa este excelenta si in mod fecventa va depasi in performanta instrumente de trei ori mai mari si de doua ori mai scumpe.

Masuratorile sunt foarte rapide comparative cu alte difractometre datorita faptului ca detectorul curbat Equinox poate masura toate peakurile de difractie simultan si in mod uzual va termina o analiza in doar cateva secunde pe majoritatea probelor, indiferent de cerintele de rezolutie. Nu este nevoie de asteptare pentru terminarea analizei, dureaza doar cateva secunde.

100

Click aici pentru mai multe informatii despre acest instrument.

ARL ™ Equinox 1000

Un instrument robust de tip bench-top proiectat pentru aplicatii de control calitate si difractie de raze X de rutina. Este intrumentul perfect cand spatial este o problema. Desi Equinox 1000 este un instrument bench-top, pefromanta sa este excelenta si in mod fecventa va depasi in performanta instrumente de trei ori mai mari si de doua ori mai scumpe.

Masuratorile sunt foarte rapide comparative cu alte difractometre datorita faptului ca detectorul curbat Equinox poate masura toate peakurile de difractie simultan si in mod uzual va termina o analiza in doar cateva secunde pe majoritatea probelor, indiferent de cerintele de rezolutie. Nu este nevoie de asteptare pentru terminarea analizei, dureaza doar cateva secunde.

Mai multe informatii aici: https://www.thermofisher.com/order/catalog/product/IQLAAHGABLFAQLMBIY?ICID=search-product

1000

ARL ™ Equinox 3000

Un sistem de difractie de cercetare de inalta rezoluitie, oferind o multime de caracteristici care includ detectori cu rezolutie ridicata, o suprafata a probei mare si alegerea sursei de raze X. Spatiul liber disponibil in compartimentul probei este foarte mare, si poate gazdui practic orice proba si orice dispozitiv de manipulare probe, inclusiv cuptoare, manipulatoare probe, etc. Patternul de difractie 2θ  este masurat in tim real, permitand experimente dependente de timp sau de cinetica sa fie efectuate cu un avantaj considerabil.

Masuratorile sunt foarte rapide comparativ cu alte difractrometre datorita detectorului unic curb Equinox care poate achizitiona intreaga difractograma simultan. Rezultatele cristalografice sunt posibile in cateva secunde, prin urmare analiza transitiilot de faza sau a componentilor instabili este posibila – totul cu un sistem low cost.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL ™ Equinox 5000

equi 5000

Efectueaza identificare si cuantificare de faze si analiza structural a materialelor policristaline. Difractometrul Thermo Scientific™ ARL™ EQUINOX 5000 este un instrument XRD proiectat pentru aplicatii de cercetare la nivel inalt care include analiza de pulberi, de straturi subtiri, reflectometrie si microdifractie. Proiectat sa depaseasca instrumentele de difractie conventionale in viteza, rezolutie si siguranta, ARL Equinox 5000 poate fi folosit pentru studii conventionale sau poate fi complet personalizat pentru aplicatii ce necesita un goniometru cu 4 cercuri.
Link: https://www.thermofisher.com/order/catalog/product/IQLAAHGABLFAQLMBJA?ICID=search-product

ARL ™ Equinox 6000

equi 5000

Efectueaza analize XRD avansate si combina studiile in timp real cu un difractometru de raze X cu 4 cercuri. Difractometrul cu raze X Thermo Scientific™ ARL™ EQUINOX 6000 este proiectat pentru aplicatii de stiinta materialelor care includ analiza de straturi subtiri, reflectomerie, micro-difractie, analiza de stres residual si masuratori de textura. Datele sunt masurate in timp real care este un avantaj semnificativ in experimentele de cinetica sau analizele combinate. Masuratorile sunt foarte rapide comparative cu alte difractometre datorita detectorului unic curbat Equinox care poate masura toate peak-urile de difractie simultan.
Link: https://www.thermofisher.com/order/catalog/product/IQLAAHGABLFAQLMBJB?ICID=search-product

ARL ™ Perform’X

Spectrometru secvential WDXRF de inalta performanta introdus in martie 2011. Solutie avansata de analiza a unei mari varietati de probe solide si lichide cu posibilitati de analiza cu spot mic si mapare, goniometru de ultima generatie si tehnologie UCCO  ( Ultra Closely Coupled Optics ), ciclu de analiza rapid cu schimbator de probe XY, gata de a fi introdus in analiza automata de proces, IQ/ OQ si posibilitate de diagnostic la distanta.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL Perform'X

ARL Perform’X

ARL ™ X’tra

Difractometru de raze X cu goniometru cu geometrie verticala theta: theta Bragg-Bretano, de inalta performanta, posibilitate de ajustare optima a raportului intensitate/rezolutie unghiulara si control precis prin software al colimatorilor.
Poate fi echipat cu detector Si(Li) racit prin efect Peltier, fara pompa ionica exterioara, cu rezolutie si sensibilitate ridicata. Avand o conceptie modulara tip Plug &Play, permite utilizarea unei game variate de sisteme de introducere a probelor cu posibilitatea de atmosfera controlata si variatie a temperaturii.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL X'tra

ARL X’tra

ARL ™ Quant’X

Spectrometru EDXRF pentru analiza compozitiei materialelor solide, lichide si pulberi. Domeniu elementar de la Na la U.
Detector SDD cu grosime mare – 1mm, si arie mare – 30 mm2.
Software puternic pentru analiza calitativa, semicantitativa, cantitativa cu sau fara etaloane spectrale. Aplicatii multiple, inclusiv RoHS, WEEE, compozitii si grosimi de straturi depuse, semiconductori, medii magnetice. Permite analize de probe mari, indiferent de forma.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL ™ Quant’X

ARL ™ Optim’X

Mini-spectrometru WDXRF simultan/secvential cu tub de Rh de 50W sau 200W. Poate fi echipat cu multi-cromatoare pentru analize rapide si/sau goniometru compact pentru analize secventiale. Permite analiza elementelor de la F la U in probe lichide, solide si pulberi.
Aplicatii dedicate pentru industria petrochimica (S si Pb conform ISP 14596 si ASTM D2622), industria cimentului, aplicatii miniere, materiale ceramice, refractare si zguri (oxizi majori si minori), industria alimentara (nutrienti).

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL Optim'X

ARL ™ 9900 IntelliPower si Workstation

Spectrometru combinat XRF/XRD de inalta performanta pentru analiza materialelor. Configuratia poate include monocromatoare, unul sau doua goniometre pentru analiza secventiala precum si un sistem de difractie integrat pentru analiza de faza( canal fix de difractie sau difractometru complet integrat in aceeasi camera spectrala, sub vacuum). O singura proba de analizat, fara compromisuri, prin XRF sau/si XRD, usor de integrat in controlul de proces prin automatizare. Ofera solutii complete pentru industria siderurgica, a aluminiului si cimentului. Variante de putere: 1200W, 2500W (fara racitor extern de apa), 3600W si 4200W.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific iar aici puteti vedea diferite variante ale spectrometrului:

http://www.thermoscientific.com/en/product/arl-9900-simultaneous-sequential-xrf-series.html

http://www.thermoscientific.com/en/product/arl-9900-x-ray-workstation.html

http://www.thermoscientific.com/en/product/arl-9900-total-cement-analyzer.html

http://www.thermoscientific.com/en/product/arl-9900-pot-flux-x-ray-analyzer.html

ARL 990 Intelli Power Worlplace

ARL 9900 Intelli Power Workplace

 


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin