Berd Trading

Despre Noi

Home »  Despre Noi

Berd Trading SRL este distribuitor autorizat in România al Thermo Scientific.

thermodistributor2

Sunt disponibile solutii de laborator sau solutii integrate de control al procesului de productie in toate domeniile de baza ale economiei: chimie, metalurgie, geologie, petrochimie, ciment, medicamente, protectia mediului, polimeri, agricultura, biotehnologie, semiconductori, sanatate, educatie, criminalistica.

Thermo Scientific este lider mondial in domeniul instrumentelor analitice folosite pentru analiza materialelor. Daca acestea sunt prezente sub forma anorganica (ciment, metale, minereuri, oxizi) sau organica (produse petroliere, polimeri, produse alimentare, bauturi, produse farmaceutice, diferite chimicale), Thermo este singurul producator care poate oferi o varietate larga de tehnici si analizoare elementale, de faza sau organice.

Pentru analiza de structura sau faza in diverse domenii de activitate precum industria farmaceutica, geologie, stiinta materialelor, universitati, industrie, protectia mediului, Thermo Scientific ofera difractia de raze X sau microanaliza cu raze X. Tehnicile de analiza de laborator pot, OES Sparkc, WDXRF, EDXRF, XRD, FT-IR, FT-NIR sau FT-Raman, depinzand de natura materialelor, limitele de detectie, precizie, pregatirea probelor sau numarul de probe de analizat.

  • Spectrometre cu raze X tip WDXRF, EDXRF, difractometre de raze X;
  • Spectrometre de emisie optica cu scanteie
  • Spectrometre FT-IR, FT-NIR, FT-Raman, microscoape FT-IR si Raman;
  • Analizoare de suprafata PS, AES, ISS, UPS, XPS
  • Analizoare de banda
  • Sisteme robotizate de analiza automata cu spectrometre OES sau WDXRF

In aceasta calitate, Berd Trading ofera solutii analitice complete care includ echipamentul propriu zis, elaborarea metodelor de analiza, calibrari, contracte de mentenanta si service postgarantie si scolarizari ale operatorilor.

Spectrometrie de inalta performanta.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin