Berd Trading

Analiza de suprafata

Home »  Instrumente »  Analiza de suprafata

NOU: Nexsa G2

Spectrometrul XPS Thermo Scientific Nexsa oferă o analiză a suprafeței complet automată, cu randament ridicat, furnizând date in domeniul cercetării și dezvoltării sau pentru a rezolva problemele de producție. Integrarea XPS cu spectroscopie de împrăștiere a ionilor (ISS), spectroscopie de fotoelectroni UV (UPS), spectroscopie de pierdere a energiei electronilor reflectați (REELS) și spectroscopie Raman, vă permite să efectuați analize corelative adevărate. Sistemul include acum opțiuni pentru încălzirea eșantionului și capabilitățile de polarizare a eșantionului pentru a crește gama de experimente acum posibilă. Sistemul de analiză a suprafeței Nexsa G2 deblochează potențialul de progrese în știința materialelor, microelectronică, dezvoltarea nanotehnologiei și multe alte aplicații.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nexsa G2

Nexsa™ X-Ray Photoelectron Spectrometer (XPS) System

Faceți cunoștință cu sistemul Thermo Scientific ™ Nexsa ™ XPS. Nexsa este primul sistem compact, complet automatizat, proiectat să integreze mai multe tehnici : ISS, UV, UPS, REELS si Raman. Dimensiunea spotului de analiza se poate regla in intervalul 10-400 µm. Furnizarea de măsurători multi-tehnică prin simpla atingere a unui buton nu numai că va oferi claritate probelor complexe, dar va crește rentabilitatea și eficiența în laboratorul dumneavoastră.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nexsa-xps-system-IQLAADGACKFAQUMBJN-1800x1200.jpg-650

Nexsa™ X-Ray Photoelectron Spectrometer (XPS) System

Nexsa Overview https://www.youtube.com/watch?v=JCFXb751CjE
Semiconductor analysis http://www.youtube.com/watch?v=L7XOHnrt-eo
Battery analysis http://www.youtube.com/watch?v=ifI5KAKBjpI&t=75s
SnapMap http://www.youtube.com/watch?v=ADEYuRWsg40

Escalab Xi+

Instrument de inalta performanta cu tehnici multiple XPS. Imagistica XPS cu rezolutie mai mica de 3 µm, monocromator cu microfocalizare pentru analiza de arii mici, analiza spectrala pana la 20 µm, tehnici de analiza AES/SEM/SAM, UPS, ISS.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Escalab 250Xi

Escalab Xi+

K-Alpha™

 
 Instrument XPS cu spot mic de inalta performanta. Achizitie si procesare complet automatizata, monocromator cu microfocalizare pentru analiza de arii mici cu sensibilitate ridicata. Posibilitati excelente de profilare.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

K-Alpha

K-Alpha


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin