Berd Trading

Analiza de suprafata

Home »  Instrumente »  Analiza de suprafata

Nexsa G2

Spectrometrul XPS Thermo Scientific Nexsa oferă o analiză a suprafeței complet automată, cu randament ridicat, furnizând date in domeniul cercetării și dezvoltării sau pentru a rezolva problemele de producție. Integrarea XPS cu spectroscopie de împrăștiere a ionilor (ISS), spectroscopie de fotoelectroni UV (UPS), spectroscopie de pierdere a energiei electronilor reflectați (REELS) și spectroscopie Raman, vă permite să efectuați analize corelative adevărate. Sistemul include acum opțiuni pentru încălzirea eșantionului și capabilitățile de polarizare a eșantionului pentru a crește gama de experimente acum posibilă. Sistemul de analiză a suprafeței Nexsa G2 deblochează potențialul de progrese în știința materialelor, microelectronică, dezvoltarea nanotehnologiei și multe alte aplicații.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nexsa G2

Escalab QXi

Cerințele dvs. de performanță analitică și flexibilitate sporite sunt îndeplinite de spectrometrul fotoelectron cu raze X (XPS) Thermo Scientific™ ESCALAB™ QXi, care combină sensibilitatea și rezoluția spectrală ridicată cu imagistica cantitativă și capabilitățile multi-tehnică.

Spectrometrul XPS ESCALAB QXi este un instrument multitehnică extensibil și optimizat, cu flexibilitate și configurabilitate de neegalat. Este extrem de sensibil, producând spectre de înaltă calitate în câteva secunde. Controlul sistemului, achiziția datelor, procesarea și raportarea sunt integrate perfect în puternicul sistem de date Thermo Scientific Avantage. Tehnologia de ultimă oră, condusă de software intuitiv, garantează rezultate și productivitate de clasă mondială. Spectrometrul ESCALAB QXi XPS, cu sistemul său unic cu detector dublu, oferă, de asemenea, imagini XPS superbe cu rezoluție spațială excelentă.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

K-Alpha™

 
 Instrument XPS cu spot mic de inalta performanta. Achizitie si procesare complet automatizata, monocromator cu microfocalizare pentru analiza de arii mici cu sensibilitate ridicata. Posibilitati excelente de profilare.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

K-Alpha

K-Alpha


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin