Berd Trading

Sisteme robotizate de analiza pentru spectrometrele OES si XRF

Home »  Analiza elementala »  Sisteme robotizate de analiza pentru spectrometrele OES si XRF

ARL™ SMS 3500

Sistem de automatizare cu roboti de pregatire probe si alimentare spectrometre care deserveste simultan doua instrumente, fie ambele de emisie optica sau cu raze X, fie unul de emisie optica si unul cu raze X.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

ARL SMS 3500

ARL SMS 3500

ARL™ SMS 2500

Sistem de automatizare cu roboti de pregatire a probelor si roboti de alimentare a spectrometrelor de emisie optica sau cu fluorescenta de raze X. Asigura viteze foarte mari de operare cu procesare perfect reproductibila a probelor. Inlatura erorile umane, imbunatateste acuratetea rezultatelor, micsoreaza timpii de raspuns. Configuratii flexibile care pot fi instalate in laborator sau in locul de productie.

Mai multe detalii gasiti pe pagina Thermo Scientific (Modelul ARL SMS – 2500 Automation for XRF).

Mai multe detalii gasiti pe pagina Thermo Scientific (Modelul ARL SMS – 2500 Automation for OES).

ARL SMS

ARL SMS 2500

ARL™ SMS  – Analizator de metale complet automatizat.

Model de intrare al sistemului automat de analiza pentru spectrometrele de emisie optica, pentru seria de succes SMS2000 (Sample Manipulation System) cu peste 330 de instalari in intreaga lume, destinat producatorilor secundari de metale si turnatoriilor mai mici care nu au un laborator analitic cu personal calificat. Este mentinuta constanta, precizia si acuratetea masuratorilor prin eliminarea erorilor posibile care pot fi introduse de operatori multipli, fara experienta. Sistemul are multiple optiuni printre care inregistrarea rezultatelor, monitorizarea performantelor spectrometrului cu corectii de drift, sistem de vizualizare a probei cu alegerea zonei optime de analiza, marcare si pregatire automata a probelor.

Mai multe detalii gasiti pe pagina Thermo Scientific (Modelul ARL SMS – 2000 Automation for XRF).

Mai multe detalii gasiti pe pagina Thermo Scientific (Modelul ARL SMS – 2000 Automation for OES).

ARL™ SMS-2000 Automation for XRF

ARL™ Quantoshelter

Container pentru analiza on-site cuprinzand diferite sisteme automate de pregatire probe, roboti, echipamente de vizualizare probe, spectrometru de emisie optica sau cu raze X, sistem de control si de transmisie la distanta a rezultatelor. Timp de raspuns sub 2 minute, intretinere minima, fiabilitate ridicata.

ARL Quantoshelter

ARL Quantoshelter

 


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin