Berd Trading

Spectrometre cu absorbtie atomica AAS

Home »  Analiza elementala »  Spectrometre cu absorbtie atomica AAS

iCE™ 3500 AA Spectrometer

Spectrometru AAS dual echipat cu atomizare in flacara si cuptor cu grafit standard sau cu corectie Zeeman. Sistemul de vizualizare a cuptorului este standard. Este un instrument ideal pentru medii care necesita trecerea rapida de la analiza in flacara la cuptor si invers. Aceasta se poate face prin program, fara interventia operatorului. Este dotat cu carusel cu 6 lampi cu autoaliniere, corectie de fond D2 pentru flacara si cuptor, optiune de corectie Zeeman pentru cuptor, sistem optic cu dublu fascicul cu monocromator dual constand dintr-o prisma si o retea de difractie.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

iCE™ 3500 AA Spectrometer

iCE™ 3400 AA Spectrometer

Spectrometru AAS cu cuptor de grafit si corectie Zeeman asigurand  performanta ridicata cu o constructie simpla. Optica de calitate superioara, designul inovativ si acuratetea corectiei de fond asigura performante analitice superioare. Este dotat cu un carusel cu 6 lampi, sistem de vizualizare a cuptorului, optica Echelle cu prisma duala si monocromator cu retea de difractie. Pot fi utilizate ca accesorii sistemul de vapori si celula incalzita electric.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

iCE 3400 AA Spectrometer

iCE™ 3300 AA Spectrometer

Spectrometru AAS cu flacara si control automat al gazului. Este o solutie completa pentru laboratoarele cu cerinta principala de analiza AA in flacara si ocazional cu cuptor de grafit. Cuprinde un sistem simplu de flacara dar cu versatilitate crescuta, carusel cu 6 lampi cu autoaliniere, optica cu dublu fascicul si monocromator Ebert cu auto-calibrare.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

iCE 3300 AA Spectrometer


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin