Berd Trading

Seria ICAP PRO

Noua serie de spectrometre de înaltă performanță de emisie optică cu plasmă cuplată inductiv ICP-OES, Thermo Scientific iCAP PRO, este proiectată pentru a oferi o gamă rapidă și sensibilă de soluții de analiza a urmelor, capabila să capteze spectrul complet de probe cu matrice înaltă într-o singură execuție, îmbunătățind productivitatea fluxului de lucru și reducând costurile analizei. De la standby la pornire în doar cinci minute, noile instrumente reduc consumul de gaz într-o interfață optica verticală cu purjare dubla, avand cerințe de instalare mai scazute, datorită posibilitatii conectarii la o priză standard de perete și a debitului de extracție de gaze necesar scăzut.

iCAP PRO si iCAP PRO X

Oferiți analize elementare solide și necomplicate pentru laboratorul dvs. cu sistemele Thermo Scientific iCAP PRO ICP-OES și Thermo Scientific iCAP PRO X ICP-OES. Aceste sisteme oferă un software ușor de utilizat și oferă o tehnologie de detectare a mai multor elemente,  mult superioară celei monoelement a absorbtiilor atomice, si a tehnicilor multielement cu plasmă cu microunde. Aceste instrumente sunt ideale pentru laboratoare cu incarcare mica a numarului de probe. Pentru o ușurință de utilizare, o serie de setări optimizate sunt definite ca standard, ceea ce le face ideale pentru utilizatorii noi a acestei tehnici sau pentru cei care necesită o soluție simplă pentru analiza multi elementară.

iCAP™ PRO ICP-OES and iCAP™ PRO X ICP-OES

 

iCAP PRO XP

Analizați probele elementare in matrici incarcate cu detectarea sensibila multilement și îndepliniți cerințele de date cu performanța optimă cu ajutorul spectrometrului ICP-OES Thermo Scientific iCAP PRO XP. Rezistent pe toate fronturile, acest sistem are nevoie de surprinzător de puțin spațiu pe masa de lucru, sau de întreținere pentru utilizatori. Instrumentul atinge un nivel avansat de performanță, fie cu modul de analiză iFR, care măsoară întregul interval de lungimi de undă într-o singură măsurătoare, fie cu modul de analiză eUV care măsoară regiunea UV a spectrului cu o sensibilitate mai mare.

iCAP™ PRO XP ICP-OES

iCAP PRO XPS

Analizați probele elementare în cel mai scurt timp posibil cu Thermo Scientific iCAP PRO XPS ICP-OES. Optica cu capacitate ridicată de captare a luminii combinată cu detectorul cu injecție de încărcare, CID821, asigură un timp de analiză cât mai scurt. Când se utilizează modul de analiză iFR, spectrul complet este capturat într-o singură măsurătoare, reducând în continuare timpii de analiză. Pentru aplicațiile cele mai solicitante care necesită cea mai mare sensibilitate în regiunea UV a spectrului pentru a determina elemente precum mercur, stibiu și plumb, modul de analiză eUV îmbunătățește sensibilitatea, asigurând cu ușurință indeplinirea cerintelor privind elementele toxice.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin