Berd Trading

Seria iCAP ™

Gama de spectrometre de inalta performanta de emisie optica cu plasma cuplata inductiv ICP, care permite un numar mare de analize de probe lichide, de naturi diferite si cu un cost scazut de operare. Sistemul optic cu eficienta ridicata permite analiza simultana a 66 elemente cu limite de detectie mai mici de 1 ppb iar sistemul de detectie cu CID asigura domeniu dinamic extins si evitarea saturarii. Tehnologia « Fullframe », posibila cu acest tip de detector, poate fi utilizata pentru inregistrarea amprentei calitative a probei precum si analiza retrospectiva.

iCAP

iCAP

iCAP ™ 7200, spectrometru ICP cu vedere duala permite analize de rutina simple, cu metode preinstalate din fabrica pentru un numar mediu de probe. Permite upgrade ulterior la iCAP7400.

iCAP ™ 7400, spectrometru ICP cu vedere duala sau radiala pentru analize de rutina pentru un numar mare de probe, cu control prin software a debitului masic de gaz pentru optimizarea introducerii probei in plasma. Unelte de achizitie de date flexibile pentru dezvoltarea de metode de analiza.

iCAP ™ 7600, spectrometru iCAP cu vedere duala sau radiala de inalta productivitate si versatilitate pentru analiza probelor lichide si solide. Unelte software inteligente pentru auto optimizarea sistemului de introducere a probelor. Control al debitelor de gaz pentru introducere probe, auxiliar si de racire. Compatibil cu o gama mare de accesorii pentru analiza probelor lichide si solide.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin