Berd Trading

Spectrometre de emisie optica cu scanteie – OES

Home »  Analiza elementala »  Spectrometre de emisie optica cu scanteie – OES

ARL™ easySpark™

Efectuati analize elementale rapide, precise și de incredere  a probelor solide de metal de la urme până la procentaje mari, cu analizorul de metale Thermo Scientific ARL™  easySpark™. Acest nou instrument BenchTop de emisie optică (OES) este special conceput pentru turnătorii și procesatorii de metale, care au nevoie de analiza metalelor avansate pentru a produce piese pentru automobile, aviație, industria aerospațială, produse de larg consum, precum și alte industrii. Ușor de instalat, utilizat și întreținut, analizorul ARL easySpark este accesibil si celor incepatori în OES, care au nevoie de eficiență și productivitate în producția de metale și aliaje.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Thermo_Scientific_ARL_easySpark

ARL™ iSpark™

Poate analiza toate elementele necesare in aplicatia dumneavoastra curenta, cat si in aplicatiile viitoare cu precizie inalta. Este raspunsul la toate nevoile analitice pentru proces si controlul calitatii in  elaborare, productie primara sau turnare sau laboratoare centrale si de service care fac analiza la diverse probe metalice, cu posibilitatea analizei de incluziuni.

Mai multe detalii gasiti pe pagina producatorului Thermo Scientific.

ARL iSpark

ARL iSpark

ARL™ 4460

Spectrometru de laborator de inalta performanta cu scanteie in argon. Sursa de excitare controlata in curent – CCS, pentru excitarea celor mai dificile matrici si electronica”Time resolve spectroscopy”- reduce interferentele spectrale, conduce la obtinerea de limite de detectie foarte coborate si unei stabilitati exceptionale.
Performante unice pentru analiza incluziunilor si C,N,O la nivele mici.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

ARL 4460

ARL 4460

ARL™ 3460

Spectrometru de laborator cu scanteie in argon. Conceput pentru aplicatii multimatrice, configurabil pentru masurarea a maxim 60 de linii spectrale.
Aplicatii speciale ca analiza N in oteluri si O in cupru, impuritati in oteluri, elemente solubile/insolubile.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin