Berd Trading

Spectrometre de masa cu plasma cuplata inductiv ICP – MS

Home »  Analiza elementala »  Spectrometre de masa cu plasma cuplata inductiv ICP – MS

NOU: iCAP™ TQ ICP-MS

NOUL ICP-MS model iCAP TQ produs de Thermo Scientific inlătura interferenţele şi livrează date analitice de calitate superioară pentru probele cu probleme.  Se poate obţine trecerea uşoară de la modul de lucru cu un cuadrupol până la  trei cuadrupoli , într-o singură metodă, depinzând de cerinţele analitice. Interfaţa software îl face la fel de uşor de utilizat ca un simplu ICP-MS cu un singur quadrupol, astfel încat, într-un singur instrument , noul iCAP TQ ICP-MS, sunt combinate cu succes acurateţea măsuratorii unui triplu cuadrupol cu uşurinţa utilizării unui singur cuadrupol.

16832131_670697986467270_2698814964745424348_n

Click aici pentru mai multe informaţii despre acest aparat.

iCAP TQ ICP-MS Applications Compendium

iCAP ™ RQ

ICAP ™ RQ ICP-MS extinde capacitățile analitice pentru laboratoarele cu un numar foarte mare de probe oferind o solutie completa de analiza elementala la nivel de urme. Hardware-ul și software-ul au fost inspirate de utilizatori si se combină în Thermo Scientific ™ ICAP ™ RQ ICP-MS pentru a oferi maximul de productivitate și robustețe. Simplitatea si usurinta de utilizare sunt corelate pentru eficientizarea rutinelor si arhivarea rezultatelor.

Acest single cvadrupol inovator (SQ) ICP-MS este un ideal analizor elemental la nivel de urme pentru o gama larga de probe si domenii; de la analize de rutina 24/7 pana la aplicatii avansate in cercetare.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

cq5dam.thumbnail.450.450


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin