Berd Trading

Cantariri

Home »  Fabricare si prelucrare »  Cantariri

Ramsey™ DE10 si DE20 cantare de impact

Obtineti masuratori continue de debit masic in sisteme de transport mecanice fara a intrerupe fluxul de material folosind cantarele de impact Thermo Scientific™ Ramsey™ DE10 and DE20. Concepute pentru a masura debitul de masa si masa totala a materialelor transportate, cantarele de impact Ramsey DE10 si DE20 sunt ideale pentru aplicatii in fluxurile verticale, unde alimentatoarele cu cantarire sau balantele transportoare nu pot fi folosite.

cq5dam.thumbnail.450.450

Mai mult detalii pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Ramsey™ Model 90-100

Mariti acuratetea aplicatiilor solicitante, industriale  si de viteza ale dumneavoastra cu  alimentatorul cu banda industrial Thermo Scientific™ Ramsey™ Model 90-100. Conceptul benzii transportoare permite inlocuirea acesteia intrun timp foarte scurt. Constructia robusta pentru mediul industrial ofera role mari si un cadru solid pentru cresterea acuratetii in aplicatii. Aceste caracteristici lucrează împreună pentru a spori performanța procesului și a îmbunătăți rezultatele finale.

cq5dam.thumbnail.450.450

Mai multe detalii pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Ramsey™ Series 20 Belt Scale System

Monitorizati banda de alimentare catre concasoare, mori si alte procese, cu o acuratete de  ±0.5% folosind sistemul de cantarire pe banda Thermo Scientific™ Ramsey™ seria 20. Banda transportoare este usor de instalat, in orice mediu, interior sau exterior, pe sisteme de transport fixe sau mobile. Constructia solida permite ca instalarea sa fie facuta in cele mai dure medii de lucru, si intro mare varietate de locatii. Sistemul de cantarire Thermo Scientific™ Ramsey™ seria 20 poate monitoriza productia finala si inventarul, sau poate controla iesirea marfurilor, furnizand totodata informatii vitale pentru managementul si functionarea afacerii dumneavoastra.

cq5dam.thumbnail.450.450

Mai multe detalii pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

 


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin