Berd Trading

Microanaliza

Home »  Instrumente »  Microanaliza

Lumis – EBSD

Identificați rapid fazele cristalografice, dimensiunile și orientarea granulelor și monitorizați transformările structurale ale probelor de microscop electronic (SEM) cu tehnologie EBSD proiectată pentru o viteză maximă de transfer și o rezoluție ridicată. Detectorul Thermo Scientific ™ Lumis EBSD încorporează o nouă tehnologie senzor CMOS și o optică avansată, acestea fiind utilizate în software-ul de microanaliză Thermo Scientific Pathfinder 2.0, ce include noi algoritmi de indexare pentru analiza modelelor de retrodifuzie a electronilor (EBSPs).

Lumis-EBSD

QuasOR™ II Microanaliza EBSD

QuasOr este optiunea EBSD pentru sistemul de microanaliza Noran System 7, care completeaza solutia de analiza EDS si WDS intr-o singura interfata software.  EBSD determina structura cristalina a probelor analizate de microscoapele SEM si permite maparea cristalografica a materialelor si mineralelor complexe, in timp ce EDS si WDS pot fi folosite pentru analiza elementala pentru aceleasi probe.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

QuasOR

QuasOR

Software microanaliza Pathfinder™

Sistem de ultima generatie de microanaliza EDS cu posibilitati analitice multiple pentru un laborator modern de microscopie electronica: selectie variata de detectori cu sensibilitate maxima, posibilitati de colectare a datelor cu mai mult de 1 milion pulsuri /sec (sau 2 milioane pulsuri/sec prin utilizarea a doi detectori) pentru fiecare procesor digital de puls, si mai ales cel mai sofisticat pachet software de prelucrare cu identificare automata de peak, si determinarea cu acuratete ridicata a intensitatii lor, confirmarea elementelor prezente in proba si corectii precise de matrice.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Pathfinder™ X-ray Microanalysis Software

Magna Ray Microanaliza WDS

Spectrometru inteligent pentru microanaliza WDS, cu sistem dedicat ce permite alinierea automata si setarea parametrilor de analiza si achizitie. Acesta poate fi integrat cu Noran System 7 pentru a produce primul sistem ce poate efectua o analiza reala EDS/WDS.

Performante deosebite in privinta vitezei si preciziei de pozitionare pe element, rezolutie inalta, sensibilitatea ridicata pentru analiza urmelor, acoperire completa a domeniului spectral.

Poate fi folosit pentru orice SEM si aplicatii de tensiune joasa, permitand analiza calitativa si cantitativa la nivel nano.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Magna Ray

Magna Ray

Detectori EDS

Detectori SDD tip Ultradry (racire Peltier), cu rate mari de pulsuri de intrare > 1 milion cps, sau Si(Li) tip Nanotrace, cristale de 10mm2 sau 30 mm2, pentru SEM, FESEM, sau 30, 40, 50mm2 pentru TEM, rezolutii in gama 133eV- 125 eV, detectie incepand cu Be.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Detectori EDS

Detectori EDS

 

 

 

 


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin