Berd Trading

Produsele portabile MicroNIR

Home »  Microspectrometre »  Produsele portabile MicroNIR

Produsele portabile MicroNIR oferă flexibilitate in cele mai multe cazuri de utilizare, de la măsurări pe linie, la analiza în timp real la punctul de utilizare. Două produse sunt disponibile.

MicroNIR OnSite

MicroNIR OnSite este proiectat compact, robust și ergonomic, fiind ideal pentru aplicații în teren sau la nivelul de fabricație. MicroNIR OnSite este controlat de software-ul conceput pentru tableta PC, cu interfață intuitivă ce necesită o instruire minimă pentru a funcționa.

Descărcați fișa tehnică MicroNIR OnSite

 

MicroNIR Pro

MicroNIR Pro este un instrument excelent de dezvoltare pentru un utilizator nou care evaluează fezabilitatea spectroscopiei NIR pentru aplicațiile sale. Produsul este oferit cu un număr de accesorii care permit o ușurință de utilizare într-o setare de laborator sau de linie.

Descărcați fișa tehnică MicroNIR Pro

 

Sonda MicroNIR Tablet

MicroNIR Tab Probe Accessories
MicroNIR Tab Probe
MicroNIR Blister Probe

Sonda MicroNIR Tablet este un accesoriu atașabil pentru spectrometrul MicroNIR OnSite. Sonda Tablet a fost proiectată special pentru analiza rapidă a comprimatelor și pastilelor farmaceutice individuale, a sâmburilor și a semințelor de cereale individuale și a tipurilor de materiale similare. În plus față de aceste mostre, Sonda Tablet poate fi, de asemenea, utilizată pentru analiza pulberilor conținute în pungi de plastic atât în ​​volume mari, cât și în cantități mici.

Sonda Tablet a fost concepută special pentru a minimiza sau a elimina apariția unor efecte aleatoare de imprastiere, rezolvate în mod tradițional în instrumente de laborator, folosind o sferă integratoare. Designul optic nou al Sondei Tablet oferă utilizatorilor MicroNIR o interfață ușor de măsurat a eșantioanelor fără un control strict și specializat al eșantionului și al spectrometrului. Utilizarea probelor Tablet cu MicroNIR OnSite permite utilizatorilor de laborator și de pe teren să obțină rezultate repetabile, fiabile și exacte în medii dificile, necontrolate.

Pachetul pentru Sonda Tablet constă în optica principală de colectare cu diametrul de 16 mm care se înșurubează pe spectrometrul MicroNIR OnSite, o celulă de referință combinată și un suport pentru pilule, și un reductor optic de 8 mm pentru analiza comprimatelor mici în ambalaje cu blistere.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin