Berd Trading

Spectrofotometre UV-VIS

Home »  Spectrometrie moleculara »  Spectrofotometre UV-VIS

Seria Nanodrop

NanoDrop One

Cuantificati si categorisiti probe de ADN, ARN, si proteine cu doar 1-2 µL si obtineti date spectrale in cateva secunde folosind spectrofotometrul UV-Vis pentru microvolume Thermo Scientific™ NanoDrop™ One.

  • Preveniti intarzieri costisitoare — identificati contaminanti, obtineti concentratii corectate, si bucurati-va de success in fluxul aplicatiilor dumneavoastra.
  • Colectati date rapid — Modurile Auto-Blank si Auto-Measure reduc timpul concomitent cu organizarea datelor
  • Salvati spatiul pe masa — controlul local si facil al utilizatorului cu un design elegant inseamna lipsa necesitatii unui computer

Link către compendiu de documente tehnice utile, note de aplicare și protocoale pentru măsurea proteinelor folosing spectrometrul Thermo Scientific™ NanoDrop™ One/OneC Microvolume UV-Vis Spectrophotometer.

Spectrofotometru NanoDrop Lite

lite

Puteti efectuarea masuratori de baza pentru acizi nucleici si proteine purificate din 1µL de proba cu ajutorul spectrofotoometrului Thermo Scientific NanoDrop Lite, fiind convenabil pentru cercetatorii care au nevoie doar de determinarea concentratiei probei. Sistemul de retentie al probei patentat permite spectrofotometrului NanoDrop Lite sa efectueze masurari rapide, precise si reproductibile de microvolume.

Spectrofotometru UV-VIS NanoDrop 8000

png

Spectrometrele UV-VIS Thermo Scientific NanoDrop 8000 sunt folosite in domeniile academic, biofarmaceutic si facilitati de productie, pentru a masura simultan intre 1 si 8 microvolume de probe de acizi nucleici sau protein. Sistemul patentat de retentive al probei permite evaluarea concentratiei si puritatii probelor mici de pana la 1µL, in timp ce capacitatea de analiza mai multe probe va permite sa analizati probele mult mai eficient.

Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WfirigiekwM

NanoDrop 3300

83060_50

Fluorospectrometrele Thermo Scientific NanoDrop 3300 sunt folosite pentru verificarea selectiva a concentratiilor de ADN, ARN, si proteine. Folosind un sistem patentat de retentie a probei minimizeaza limitele de detectie masica, crescand sensitivitatea si, permitand masuratori de probe de pana la 1 picogram/µl de dsDNA.  Flexibilitatea fluorospectrometrului NanoDrop 3300 permite utilizatorului sa efectueze o multitudine de teste, oferindu-le posibilitatea de a alege dintre acestea, cele care se potrivesc cel mai bine cu metoda de lucru.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LsaIPgE9yw8

Biomate™ 3S

Proiectat ca un sistem performant si de inalta fiabilitate, spectrofotometrul BioMate 3S produs de Thermo Scientific, ofera metode de analiza preprogramate pentru acizi nucleici si lanturi de proteine. Flexibilitatea este asigurata de o gama variata de accesorii.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Biomate

Seria NanoDrop

Pentru mai multe detalii despre seria NanoDrop, vă invităm să vizitați pagina furnizorului Thermo Scientific.

Seria Evolution

Biomate

Spectrofotometrele Evolution 300/600/Array incorporeaza un sistem optic de inalta performanta, pachet software VISION extrem de versatil si accesorii de calitate pentru cele mai complexe aplicatii in domeniile sanatate, biochimie, farmaceutic, stiinta materialelor. Pot fi controlate local, prin calculator extern sau combinat.
Cele mai noi spectrofotometre Evolution 201, 220 si 260 Bio sunt primele dintr-o generatie noua de instrumente UV VIS introduse de Thermo Scientific pentru a raspunde unor cerinte analitice complexe printr-o constructie simpla, pachet software evoluat, o gama larga de accesorii inteligente, validare, protocol 21CFR 11 in industria farmaceutica, sanatate, stiinta materialelor, industria alimentara si a bauturilor.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Evolution

Seria Genesys™

Ca nici un alt UV-Vis disponibil astăzi, noul spectrofotometru GENESYS vă va delecta cu performanțe excepționale într-un pachet ergonomic, adaptat mediului real de lucru. Proiectat pe baza unei ințelegeri profunde a provocărilor ce apar în fiecare zi în laboratoare, spectrofotometrele GENESYS vă vor ajuta să vă duceți la bun sfârșit sarcinile cum nu a fost niciodată mai ușor.

  • Modern, cu interfață touchscreen ușor de utilizat
  • Flexibilitate pentru probe – acces ușor și accesorii pentru toate nevoile de aplicații
  • Pregătit pentru Wi-Fi – salvați date și metode, printați rezultate din controlul integrat
  • Construit să reziste – pentru utilizare repetitivă și medii solicitante

Noua linie de spectrofotometre GENESYS vă va depași așteptările pentru uzabilitate și performanțe – și va furniza rezultatele precise și reproductibile de care aveți nevoie. Explorați noua familie GENESYS astăzi.

Descoperiți GENESYS ›

Spectrofotometrele sunt instrumente performante la un preț convenabil pentru aplicații în industrie, sănătate și cercetare de bază, cu configurații în domeniul UV VIS sau numai vizibil.

Mai multe detalii găsiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Genesys Series

Seria Spectronic

Spectronic 200 este un model nou de spectrofotometru UV VIS care continua seria de succes Spectronic 20 si Genesys 20 prin inovatii tehnice in ceea ce priveste sistemul optic si de detectie pentru a satisface cerintele analitice din mediul academic, laboratoarele de control din industrie ( ape uzate, sanatate, alimente, bauturi), la un pret convenabil.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

seria spectronic


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin