Berd Trading

Spectrofotometre UV-VIS

Home »  Spectrometrie moleculara »  Spectrofotometre UV-VIS

Spectrofotometrele NanoDrop Lite Plus

NanoDrop Lite Plus Spectrophotometers

Evaluați rapid și ușor concentrația probei și rapoartele de puritate cu spectrofotometrul de microvolum Thermo Scientific™ NanoDrop™ Lite Plus, complementul de bază pentru gama de spectrofotometrele cu funcții complete Thermo Scientific™ NanoDrop™ One/OneC și NanoDrop Eight. Deși oferă mai puține funcții decât modelele premium, acest instrument oferă măsurători rapide și precise într-un pachet ușor de utilizat și accesibil.

Spectrofotometrul NanoDrop Lite Plus este un instrument de predare valoros și este ideal și pentru măsurători de verificare a calității în laboratoarele de cercetare aglomerate. Măsurați concentrația de ADN, ARN și proteine purificate până la 30 Abs și calculați rapoartele critice de puritate A260/A280 și A260/A230 folosind tehnologia de încredere NanoDrop.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Spectrometrele Evolution Pro

Pentru cercetări de rutină, complexe și aplicații avansate, inclusiv conformitatea actuală, seria de spectrofotometre Thermo Scientific Evolution Pro UV-Vis reunește hardware-ul fiabil și versatil, o gamă largă de accesorii, cu Software-ul Thermo Scientific Insight Pro ușor de utilizat și de învățat. Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Seria Evolution™ One/One Plus

Pentru cercetări de rutină, complexe și aplicații avansate, inclusiv conformitatea actuală, seria de spectrofotometre Thermo Scientific Evolution One/One Plus UV-Vis reunește hardware-ul fiabil și versatil, o gamă largă de accesorii, cu Software-ul Thermo Scientific Insight Pro ușor de utilizat și de învățat.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Seria Genesys™

Ca nici un alt UV-Vis disponibil astăzi, noul spectrofotometru GENESYS vă va delecta cu performanțe excepționale într-un pachet ergonomic, adaptat mediului real de lucru. Proiectat pe baza unei înțelegeri profunde a provocărilor ce apar în fiecare zi în laboratoare, spectrofotometrele GENESYS vă vor ajuta să vă duceți la bun sfârșit sarcinile cum nu a fost niciodată mai ușor.

  • Modern, cu interfață touchscreen ușor de utilizat
  • Flexibilitate pentru probe – acces ușor și accesorii pentru toate nevoile de aplicații
  • Pregătit pentru Wi-Fi – salvați date și metode, printați rezultate din controlul integrat
  • Construit să reziste – pentru utilizare repetitivă și medii solicitante

Noua linie de spectrofotometre GENESYS vă va depași așteptările pentru uzabilitate și performanțe – și va furniza rezultatele precise și reproductibile de care aveți nevoie. Explorați noua familie GENESYS astăzi.

Descoperiți GENESYS ›

Spectrofotometrele sunt instrumente performante la un preț convenabil pentru aplicații în industrie, sănătate și cercetare de bază, cu configurații în domeniul UV VIS sau numai vizibil.

Mai multe detalii găsiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Genesys Series

Biomate™ 160

Proiectat ca un sistem performant și de înaltă fiabilitate, spectrofotometrul BioMate 160 produs de Thermo Scientific, oferă metode de analiză preprogramate pentru acizi nucleici și lanțuri de proteine. Flexibilitatea este asigurată de o gamă variată de accesorii.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Seria Nanodrop

NanoDrop One

Cuantificati si categorisiti probe de ADN, ARN, si proteine cu doar 1-2 µL si obtineti date spectrale in cateva secunde folosind spectrofotometrul UV-Vis pentru microvolume Thermo Scientific™ NanoDrop™ One.

  • Preveniti intarzieri costisitoare — identificati contaminanti, obtineti concentratii corectate, si bucurati-va de success in fluxul aplicatiilor dumneavoastra.
  • Colectati date rapid — Modurile Auto-Blank si Auto-Measure reduc timpul concomitent cu organizarea datelor
  • Salvati spatiul pe masa — controlul local si facil al utilizatorului cu un design elegant inseamna lipsa necesitatii unui computer

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

NanoDrop™ Eight

Sporiți șansele de succes în analizele dvs. cu o analiză eficientă a cantității și calității probei folosind spectrofotometrul Thermo Scientific ™ NanoDrop ™ Eight UV-Vis. Ideal pentru cercetătorii din industria farmaceutică, biotehnologie și academica care măsoară un număr mai mare de probe de acid nucleic și proteine. NanoDrop Eight măsoară 8 probe la un moment dat în mai puțin de 20 de secunde. Software-ul identifică contaminanții probelor și raportează concentrația reală a probei cu tehnologia integrată Thermo Scientific ™ Acclaro ™ Sample Intelligence. Software-ul opțional vă permite să respectați mai ușor regulamentul 21 CFR Partea 11.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Spectrofotometru NanoDrop Lite

lite

Puteti efectuarea masuratori de baza pentru acizi nucleici si proteine purificate din 1µL de proba cu ajutorul spectrofotoometrului Thermo Scientific NanoDrop Lite, fiind convenabil pentru cercetatorii care au nevoie doar de determinarea concentratiei probei. Sistemul de retentie al probei patentat permite spectrofotometrului NanoDrop Lite sa efectueze masurari rapide, precise si reproductibile de microvolume.

Spectrofotometru UV-VIS NanoDrop 8000

Spectrometrele UV-VIS Thermo Scientific NanoDrop 8000 sunt folosite in domeniile academic, biofarmaceutic si facilitati de productie, pentru a masura simultan intre 1 si 8 microvolume de probe de acizi nucleici sau protein. Sistemul patentat de retentive al probei permite evaluarea concentratiei si puritatii probelor mici de pana la 1µL, in timp ce capacitatea de analiza mai multe probe va permite sa analizati probele mult mai eficient.

Link Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WfirigiekwM

NanoDrop 3300

Fluorospectrometrele Thermo Scientific NanoDrop 3300 sunt folosite pentru verificarea selectiva a concentratiilor de ADN, ARN, si proteine. Folosind un sistem patentat de retentie a probei minimizeaza limitele de detectie masica, crescand sensitivitatea si, permitand masuratori de probe de pana la 1 picogram/µl de dsDNA.  Flexibilitatea fluorospectrometrului NanoDrop 3300 permite utilizatorului sa efectueze o multitudine de teste, oferindu-le posibilitatea de a alege dintre acestea, cele care se potrivesc cel mai bine cu metoda de lucru.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LsaIPgE9yw8

Pentru mai multe detalii despre seria NanoDrop, vă invităm să vizitați pagina furnizorului Thermo Scientific.

Seria Spectronic

Spectronic 200 este un model nou de spectrofotometru UV VIS care continua seria de succes Spectronic 20 si Genesys 20 prin inovatii tehnice in ceea ce priveste sistemul optic si de detectie pentru a satisface cerintele analitice din mediul academic, laboratoarele de control din industrie ( ape uzate, sanatate, alimente, bauturi), la un pret convenabil.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

seria spectronic


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin