Berd Trading

Spectrometre FT-IR, FT-NIR, FT-RAMAN

Home »  Spectrometrie moleculara »  Spectrometre FT-IR, FT-NIR, FT-RAMAN

NOU: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific Nicolet Summit

Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet Summit FTIR dispune de o nouă configurație hardware și software inovatoare, care îmbunătățește performanța, crește productivitatea și îmbunătățește conectivitatea față de predecesorul său, spectrometrul Nicolet iS5 FTIR.

Beneficiile spectrometrului Thermo Scientific Nicolet Summit FTIR includ:

  • Conectivitate îmbunătățită cu Wi-Fi și Ethernet, inclusiv accesul la aplicația Thermo Scientific OMNIC Anywhere pentru spectroscopia bazată pe cloud
  • Software-ul OMNIC Paradigm construit cu aplicații care să permită clienților să respecte liniile directoare privind integritatea datelor 21 CFR Partea 11, utilizând un Manager de audit, un software de securitate a datelor și semnături digitale
  • Flexibilitatea de a accepta sute de accesorii de spectroscopie pentru extinderea capacităților de testare a laboratorului

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

Spectrometrul FTIR Thermo Scientific Nicolet Summit

NOU: Spectrometrul Thermo Nicolet iS20 FTIR

Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet iS20 FTIR permite cercetătorilor analitici să experimenteze analize de date și performanțe avansate.

Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet iS20 FTIR dispune de noua tehnologie LightDrive Optical Engine. Sistemul optic reproiectat constă din patru componente importanta – o sursă în infraroșu, interferometru, laser și detector – pentru a oferi performanțe și fiabilitate excepționale ale instrumentului.

Noul instrument permite oamenilor de știință din laboratoarele farmaceutice, polimerice, chimice și criminalistice să identifice compuși necunoscuți, să verifice materialele primite, să efectueze analize de defectari și să efectueze studii privind cauze de baza colectând și interpretând cu ușurință datele FTIR. Este singurul spectrometru de pe piață care dispune de un panou tactil cu o bară de scanare LED colorată;

Beneficiile suplimentare ale spectrometrului Thermo Scientific Nicolet iS20 FTIR includ:

  • Software de spectroscopie bazat pe cloud cu funcționalitate îmbunătățită, care permite studenților și oamenilor de știință să își analizeze datele oricând și oriunde.
  • Abilitatea de a interfata cu ușurință cu module externe, inclusiv cu microscoapele cu infraroșu Thermo Scientific Nicolet iN5 și Continuum.
  • O garanție de 10 ani pentru trei componente optice critice (laser, interferometru și sursă).

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

Spectrometrul Thermo Nicolet iS20 FTIR

Nicolet iS20 Spectrometer Exhibition – Demo Video

Spectrometru iXR Raman

Realizati analize multi-modale cu primul si unicul Raman compact dezvoltat in special pentru integrarea cu alte unelte analitice. Spectrometrul Thermo Scientific™  iXR Raman ofera performante comparabile cu spectrometerele Raman de cercetare, si este potrivit pentru cercetari solicitante, dezvoltare de produse, si nevoi de fabricatie. Daca doriti sa complementati intelegerea materialelor cu identificarea chimica, corelare chimica si performantele materialelor, sau sa monitorizati un proces in timp real, spectrometrul iXR va poate ajuta sa va atingeti scopurile mai rapid.

Mai multe detalii gasiti pe pagina producatorului.

iXR_Raman_Spectrometer

Microscop FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ iN5

Identificare rapida cu simplicitatea analizei in punct

Microscopul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ iN™5 rezolva probleme zilnice frecvente de identificare a materialelor necunoscute si a contaminantilor ce apar in produsele dumneavoastra si in proces. Fluxul de lucru simplu necesita doar cativa pasi de la problema la solutie. Puteti obtine raspunsuri in cateva minute, cu experienta minima in spectroscopie. Doar scanati, si obtineti raspunsul. Construit pentru solicitari in laboratoare de QA/QC, microscopul Nicolet iN5 va oferi rezultate de incredere pentru o perioada lunga, pentru nevoi multiple de analiza sau ale utilizatorilor.

 Mai multe detalii gasiti pe pagina producatorului.

iN5

Nicolet™ iS™5N FT-NIR

Noul spectrometru FT-NIR Nicolet iS5 N aduce capabilitatile domeniului infrarosu apropiat (NIR) in laboratorul d-voastra. Bazat pe spectrometrul Nicolet iS5 si cu softul Thermo Scientific™ OMNIC™, Nicolet iS5N ofera un minim de complicatii si incredere maxima in rezultate.

Avand dimensiuni reduse se economiste spatiu pe masa de laborator. Performantele analitice superioare furnizeaza rezultate importante. Operare fiabila si cu costuri reduse. Flexibilitatea in modul de analiza satisface cerintele in schimbare.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific:

cq5dam.thumbnail.450.450 (1)

DXR 3xi Raman Imaging Microscope

Microscopul Thermo Scientific ™ DXR ™ 3xi Raman Imaging dezvăluie acum imagini de înaltă performanță mai repede ca oricând. Cu funcții software îmbunătățite și rezoluție spațială mai mare, utilizatorul poate obține informații vizuale instantaneu. Capabilitățile avansate de imagistica, împreună cu o pregătire minimă de mostre și un software intuitiv oferă utilizatorilor puterea Raman la viteza de care au nevoie cercetătorii.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet™ iS™ 50 FT-IR

Thermo Scientific introduce primul spectrometru FT-IR de cercetare cu operare printr-un singur buton. Platforma spectrometrului de cercetare FT-IR Nicolet iS50 produs de Thermo Scientific integreaza tehnici multiple cu o simplicitate fara precedent pentru imbunatatirea operatiilor in laboratoarele analitice.

Acesta propune accesorii si capabilitati software integratate pentru a furniza cu adevarat o platforma all-in-one de analiza a materialelor. Spectrometrul a fost proiectat pentru a imbunatati viteza analizelor si in acelasi timp eliminand posibilitatea de erori de operare care pot aparea in timpul schimbarii componentelor instrumentului. Astfel, acesta poate fi upgradat de la un spectrometru simplu la un sistem automat cu domenii multiple, si utilizand accesorii analitice diverse precum ATR, Raman si modul NIR la o simpla atingere de buton.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet iS50 vs X700 Spectrometer Exhibition – Demo Video

is50_img

Nicolet IS50

Accesorii avansate

Interfata GC/FT-IR combina puterea de separare GC cu cea de identificare a spectrometrului FT-IR; afisarea in timp real a cromatogramei si spectrelor IR pentru orice punct de pe cromatograma.
Interfata TGA-FTIR cupleaza modulul termogravimetric cu spectrometrul FT-IR.

Detalii suplimentare pentru GC/FT-IR.

GC-IR Interface for Nicolet™ FT-IR Spectrometers

Detalii suplimentare pentru TGA/FT-IR.

TGA-IR Module for Nicolet™ FT-IR Spectrometers

Microscop DXR™ 3 Raman

Concentrati-va pe munca pe care trebuie să o faceți mai degrabă decât asupra instrumentelor pe care le utilizați pentru a face acest lucru. Fara a sacrifica performanta, microscopul Thermo Scientific ™ DXR ™ 2 este un instrument fiabil și ușor de utilizat ce furnizeaza rezultate cu precizie de cercetare. Cu lasere, filtre și grilaje schimbabile de utilizator, instrumentele DXR2 Raman sunt gata pentru a satisface cerințele laboratoarelor aglomerate din mediul academic, industrie și guvern.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

DXR Raman Microscope_big

DXR Raman

Spectrometru DXR™3 SmartRaman

Spectrometrul Thermo Scientific ™ DXR ™ 2 SmartRaman este un sistem dedicat macro-eșantionarii Raman foarte automatizat, ce poate porni o analiza prin apasarea unui singur buton si aduce puterea tehnologiei Raman la analiza de rutina a laboratorului. Spectrometrul DXR SmartRaman este proiectat pentru laboratoare analitice multi-scop, unde utilizatorii sunt în căutarea unor rezultate reproductibile și precise de la un instrument de încredere, cu întreținere redusă. Cercetători cat și specialiști de control al calității, pot beneficia de ușurința de preparare a probelor oferita de spectroscopia Raman.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

DXR Smart RAMAN

DXR 2 Smart RAMAN

Microscop FT-IR Nicolet™ Continuum™

Accesoriu dedicat activitatilor de cercetare si de control de calitate in productia echipamentelor de inalta performanta. Permite vizualizarea probei simultan cu analiza punctelor de interes, camera video CCD, versatilitate maxima in alegerea tehnicii de analiza spectrala: transmisie, reflexie, ATR, lumina polarizata. Interfata prietenoasa; software puternic; achizitie punct cu punct, mapping, imaging.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

nicolet continuum

Microscop FT-IR Nicolet™ iN™10

Microscop de ultima generatie, avand inglobate toate elementele unui spectrometru FT-IR si un design special al drumului optic pentru performante optime. Poate functiona de sine statator sau cuplat cu modulul iZ10 pentru analiza probelor mari. Foloseste pachetul nou de software OMNIC Picta cu posibilitati de mapping si ghidare a utilizatorului pentru dezvoltare de metoda. Poate masura probe pana la 50 microni, fara a utiliza detector racit cu azot lichid. MicroATR permite identificarea probelor pana la 3 microni. Contine pachet software pentru validare.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet iN10 Infrared microscope

Nicolet iN10 Infrared microscope

Nicolet iN10 Microscope Exhibition – Demo Video 

Microscop FT-IR Nicolet™ iN™10 MX

Primul sistem FT-IR proiectat special pentru imagistica chimica. Livreaza informatii complete despre proba, incluzand distributia compusilor si proprietatile fizice ale materialelor in matrici complexe, imbinand viteza, sensibilitatea si rezolutia microscoapelor IR de inalta performanta. Mapping foarte rapid 10 pasi/s la 16 cm-1, 1,2 x 1,2 mm in numai 4,5min. Detector MCT standard, rezolutie spatiala mai buna de 10 microni, cu MicroATR poate masura probe pana la 3 microni. Produce spectre de calitate pentru probe opace/nereflectante, permite analiza probelor pana la 20 mm grosime.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet iN10 MX Infrared microscope_big

Nicolet iN10 MX Infrared Microscope

Nicolet™ iS™5

Spectrometru FT-IR care integreaza un sistem optic de inalta performanta intr-un instrument mic, dar robust. Este solutia perfecta pentru invatamant, intreprinderi  mici sau locatii de productie mari cu necesitati dedicate de control si calitate. Optica sigilata si desicata permite lucrul in medii cu umiditate ridicata sau vapori de solventi iar verificarea performantelor confom ASTM E1421 se face automat printr-un sistem intern, integrat, pentru a satisface cerintele ISO/GLP.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet iS5

Nicolet iS5

Antaris™ II

Analizor industrial FT-NIR robust, performant, conceptie ultramoderna.
Accesorii: sfera integratoare, accesoriu de transmisie, fibra optica, analizor de pastila. Soft de achizitie si prelucrare “Result” usor de utilizat, satisface cerintele impuse de cGMP, FDA, CFR, inclusiv CFR part 11 si Pharmacopeia. Softul de validare ValPro – asista utilizatorul in operatiuni de DQ, IQ, OQ, PQ.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet Antaris II

Nicolet Antaris II

Antaris FT-NIR Spectrometer Exhibition – Demo Video 


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin