Berd Trading

Spectrometre FT-IR, FT-NIR, FT-RAMAN

Home »  Spectrometrie moleculara »  Spectrometre FT-IR, FT-NIR, FT-RAMAN

NOU: Spectrometrul FTIR Nicolet Summit X

FTIR flexibil, ușor de utilizat și de înaltă performanță pentru a vă menține fluxul de activitate.

Timp de 40 de ani, Nicolet a fost și continuă să fie numele pe care te poți baza pentru nevoile
tale de rutină ale spectroscopiei FTIR. Astăzi, anunțăm cea mai nouă completare la familia de
spectrometre FTIR Nicolet Summit: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™
Summit™ X.
 
Nicolet Summit X vă va oferi testarea rapidă și ușoară de care aveți nevoie, astfel încât să vă
puteți concentra pe realizarea de produse de înaltă calitate.

De ce să folosiți Nicolet Summit X pentru analiza dvs. de rutină?
 
• Personalizabil în funcție de nevoile dvs
• Fluxuri de lucru simple cu software-ul Thermo Scientific™ OMNIC™ Paradigm
• Rezoluție îmbunătățită (comparativ cu predecesorii)
• Thermo Scientific oferă servicii și asistență pentru a colabora cu dvs. la fiecare pas
• Integritatea datelor cu infrastructura noastră de baze de date, software-ul de securitate a datelor și aplicațiile managerului de audit

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Spectrometrul Nicolet Summit Lite

Constrângeri bugetare? Vă putem ajuta.

Faceți cunoștință cu spectrometrul Nicolet Summit LITE FTIR

Oferă performanță la un preț pe care vi-l poți permite. Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet Summit LITE FTIR este cea mai nouă adăugare la familia de produse Nicolet Summit. Nicolet Summit LITE încorporează noi inovații hardware și software care ajută utilizatorii să lucreze mai rapid și mai inteligent. Proiectat cu aceeași tehnologie Thermo Scientific LightDrive Optical Engine găsită în spectrometrele mai avansate, Nicolet Summit LITE oferă performanțe îmbunătățite ale instrumentului și productivitate crescută în laborator și costuri reduse de proprietate, cu o garanție de 5 ani pentru interferometru, laser și sursă.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

Microscopul FT-IR Thermo Scientific Nicolet RaptIR

Il vedeti repede. Il identificați mai repede. Noul Microscop IRPrecision, versatility of the new Nicolet RaptIR FTIR Microscope help you find answers in complex samples faster than ever before

În laboratoarele analitice în care detaliile contează cel mai mult – când productivitatea este măsurată în microni și minute – apelați la microscopul FTIR Thermo Scientific Nicolet RaptIR pentru răspunsuri.

Acest microscop de calitate pentru cercetare vă ajută să localizați și să identificați rapid urme de materiale, incluziuni, impurități, microparticule și distribuția materialelor într-o probă cu o claritate și o precizie incredibilă. Interfața sa de utilizator curată și adaptivă oferă o flexibilitate și o utilizare mai mare pentru toți utilizatorii, de la specialiști la începători.

Microscopul FTIR Nicolet RaptIR furnizeaza raspunsuri rapide, indiferent de industrie sau aplicatie.

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

Spectrometrul FTIR Thermo Scientific Nicolet Summit

Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet Summit FTIR dispune de o nouă configurație hardware și software inovatoare, care îmbunătățește performanța, crește productivitatea și îmbunătățește conectivitatea față de predecesorul său, spectrometrul Nicolet iS5 FTIR.

Beneficiile spectrometrului Thermo Scientific Nicolet Summit FTIR includ:

  • Conectivitate îmbunătățită cu Wi-Fi și Ethernet, inclusiv accesul la aplicația Thermo Scientific OMNIC Anywhere pentru spectroscopia bazată pe cloud
  • Software-ul OMNIC Paradigm construit cu aplicații care să permită clienților să respecte liniile directoare privind integritatea datelor 21 CFR Partea 11, utilizând un Manager de audit, un software de securitate a datelor și semnături digitale
  • Flexibilitatea de a accepta sute de accesorii de spectroscopie pentru extinderea capacităților de testare a laboratorului

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

 NOU: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific Summit OA

Spectrometrul Thermo Scientific ™ Nicolet ™ Summit ™ OA FTIR este un analizor dedicat pentru caracterizarea rapidă a probelor de uleiuri, lichide, siropuri și paste. Un accesoriu de reflecție totală atenuată orizontală (HATR) cu selenură de zinc integrată (ZnSe) oferă o cale optica constantă și reproductibilă, ideală atât pentru analize calitative cât și cantitative. Reduceți numărul de pași pentru a efectua măsurători automatizând sarcinile cu fluxuri de lucru utilizând software-ul intuitiv Thermo Scientific ™ OMNIC ™ Paradigm rulat pe computerul încorporat cu sistem de operare  Windows®.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific

Nicolet™ iS™5N FT-NIR

Noul spectrometru FT-NIR Nicolet iS5 N aduce capabilitățile domeniului infraroșu apropiat (NIR) in laboratorul d-voastră. Bazat pe spectrometrul Nicolet iS5 si cu softul Thermo Scientific™ OMNIC™, Nicolet iS5N oferă un minim de complicații si încredere maximă în rezultate.

Având dimensiuni reduse, se economisește spațiu pe masa de laborator. Performanțele analitice superioare furnizează rezultate importante. Operare fiabilă și cu costuri reduse. Flexibilitatea în modul de analiză satisface cerințele în schimbare.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Nicolet™ iS™5

Spectrometru FT-IR care integrează un sistem optic de înalta performanță într-un instrument mic, dar robust. Este soluția perfectă pentru învățământ, întreprinderi  mici sau locații de producție mari cu necesitați dedicate de control și calitate. Optica sigilată și desicată permite lucrul în medii cu umiditate ridicată sau vapori de solvenți, iar verificarea performanțelor conform ASTM E1421 se face automat printr-un sistem intern, integrat, pentru a satisface cerințele ISO/GLP.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Spectrometrul Thermo Nicolet iS20 FTIR

Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet iS20 FTIR permite cercetătorilor analitici să experimenteze analize de date și performanțe avansate.

Spectrometrul Thermo Scientific Nicolet iS20 FTIR dispune de noua tehnologie LightDrive Optical Engine. Sistemul optic reproiectat constă din patru componente importanta – o sursă în infraroșu, interferometru, laser și detector – pentru a oferi performanțe și fiabilitate excepționale ale instrumentului.

Noul instrument permite oamenilor de știință din laboratoarele farmaceutice, polimerice, chimice și criminalistice să identifice compuși necunoscuți, să verifice materialele primite, să efectueze analize de defectari și să efectueze studii privind cauze de baza colectând și interpretând cu ușurință datele FTIR. Este singurul spectrometru de pe piață care dispune de un panou tactil cu o bară de scanare LED colorată;

Beneficiile suplimentare ale spectrometrului Thermo Scientific Nicolet iS20 FTIR includ:

  • Software de spectroscopie bazat pe cloud cu funcționalitate îmbunătățită, care permite studenților și oamenilor de știință să își analizeze datele oricând și oriunde.
  • Abilitatea de a interfata cu ușurință cu module externe, inclusiv cu microscoapele cu infraroșu Thermo Scientific Nicolet iN5 și Continuum.
  • O garanție de 10 ani pentru trei componente optice critice (laser, interferometru și sursă).

Mai multe detalii gasiti pe pagina furnizorului Thermo Scientific

Nicolet™ iS™ 50 FT-IR

Thermo Scientific introduce primul spectrometru FT-IR de cercetare, cu operare printr-un singur buton. Platforma spectrometrului de cercetare FT-IR Nicolet iS50 produs de Thermo Scientific integrează tehnici multiple cu o simplicitate fără precedent pentru îmbunătățirea operațiilor în laboratoarele analitice.

Acesta propune accesorii și capabilități software integrate pentru a furniza cu adevărat o platformă al-in-one de analiză a materialelor. Spectrometrul a fost proiectat pentru a îmbunătăți viteza analizelor și în același timp eliminând posibilitatea de erori de operare care pot apărea în timpul schimbării componentelor instrumentului. Astfel, acesta poate fi upgradat de la un spectrometru simplu la un sistem automat cu domenii multiple, utilizând accesorii analitice diverse precum ATR, Raman si modul NIR la o simpla atingere de buton.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Accesorii avansate

Interfața GC/FT-IR combina puterea de separare GC cu cea de identificare a spectrometrului FT-IR; afișarea în timp real a cromatogramei și spectrelor IR pentru orice punct de pe cromatogramă.
Interfața TGA-FTIR cuplează modulul termogravimetric cu spectrometrul FT-IR.

Detalii suplimentare pentru GC/FT-IR.

Detalii suplimentare pentru TGA/FT-IR.

Microscop FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ iN5

Identificare rapidă cu simplicitatea analizei în punct

Microscopul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ iN™5 rezolvă probleme zilnice frecvente de identificare a materialelor necunoscute și a contaminanților ce apar în produsele dumneavoastră și în proces. Fluxul de lucru simplu necesită doar câțiva pași de la problemă la soluție. Puteți obține răspunsuri în câteva minute, cu experiență minimă în spectroscopie. Doar scanați, și obțineți răspunsul. Construit pentru solicitări în laboratoare de QA/QC, microscopul Nicolet iN5 va oferi rezultate de încredere pentru o perioada lungă, pentru nevoi multiple de analiză sau ale utilizatorilor.

 Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Microscop FT-IR Nicolet™ Continuum™

Accesoriu dedicat activităților de cercetare și de control de calitate în producția echipamentelor de înaltă performanță. Permite vizualizarea probei simultan cu analiza punctelor de interes, camera video CCD, versatilitate maximă în alegerea tehnicii de analiză spectrală: transmisie, reflexie, ATR, lumină polarizată. Interfață prietenoasă; software puternic; achiziție punct cu punct, mapping, imaging.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Microscop FT-IR Nicolet™ iN™10

Microscop de ultima generație, având înglobate toate elementele unui spectrometru FT-IR și un design special al drumului optic pentru performanțe optime. Poate funcționa de sine stătător sau cuplat cu modulul iZ10 pentru analiza probelor mari. Folosește pachetul nou de software OMNIC Picta cu posibilități de mapping și ghidare a utilizatorului pentru dezvoltare de metodă. Poate măsura probe pana la 50 microni, fără a utiliza detector răcit cu azot lichid. MicroATR permite identificarea probelor până la 3 microni. Conține pachet software pentru validare.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Microscop FT-IR Nicolet™ iN™10 MX

Primul sistem FT-IR proiectat special pentru imagistica chimică. Livrează informații complete despre probă, incluzând distribuția compușilor și proprietățile fizice ale materialelor în matrice complexe, îmbinând viteza, sensibilitatea și rezoluția microscoapelor IR de înaltă performanță. Mapping foarte rapid 10 pași/s la 16 cm-1, 1,2 x 1,2 mm în numai 4,5min. Detector MCT standard, rezoluție spațială mai bună de 10 microni, cu MicroATR poate măsura probe până la 3 microni. Produce spectre de calitate pentru probe opace/nereflectante, permite analiza probelor până la 20 mm grosime.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Antaris™ II

Analizor industrial FT-NIR robust, performant, concepție ultramodernă.
Accesorii: sferă integratoare, accesoriu de transmisie, fibră optică, analizor de pastilă. Soft de achiziție și prelucrare “Result” ușor de utilizat, satisface cerințele impuse de cGMP, FDA, CFR, inclusiv CFR partea 11 și Pharmacopeia. Softul de validare ValPro – asistă utilizatorul în operațiuni de DQ, IQ, OQ, PQ.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Spectrometru DXR™3 SmartRaman

Spectrometrul Thermo Scientific ™ DXR ™ 2 SmartRaman este un sistem dedicat macro-eșantionării Raman foarte automatizat, ce poate porni o analiză prin apăsarea unui singur buton și aduce puterea tehnologiei Raman la analiza de rutină a laboratorului. Spectrometrul DXR SmartRaman este proiectat pentru laboratoare analitice multi-scop, unde utilizatorii sunt în căutarea unor rezultate reproductibile și precise de la un instrument de încredere, cu întreținere redusă. Cercetători, cat și specialiști de control al calității, pot beneficia de ușurința de preparare a probelor oferita de spectroscopia Raman.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

DXR™ 3xi Raman Imaging Microscope

Microscopul Thermo Scientific ™ DXR ™ 3xi Raman Imaging dezvăluie acum imagini de înaltă performanță mai repede ca oricând. Cu funcții software îmbunătățite și rezoluție spațială mai mare, utilizatorul poate obține informații vizuale instantaneu. Capabilitățile avansate de imagistică, împreună cu o pregătire minimă de mostre și un software intuitiv oferă utilizatorilor puterea Raman la viteza de care au nevoie cercetătorii.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Microscop DXR™ 3 Raman

Concentrați-vă pe munca pe care trebuie să o faceți mai degrabă decât asupra instrumentelor pe care le utilizați pentru a face acest lucru. Fără a sacrifica performanța, microscopul Thermo Scientific ™ DXR ™ 2 este un instrument fiabil și ușor de utilizat ce furnizează rezultate cu precizie de cercetare. Cu lasere, filtre și grilaje schimbabile de utilizator, instrumentele DXR2 Raman sunt gata pentru a satisface cerințele laboratoarelor aglomerate din mediul academic, industrie și guvern.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Spectrometru iXR Raman

Realizați analize multi-modale cu primul și unicul Raman compact dezvoltat în special pentru integrarea cu alte unelte analitice. Spectrometrul Thermo Scientific™  iXR Raman oferă performanțe comparabile cu spectrometrele Raman de cercetare, și este potrivit pentru cercetări solicitante, dezvoltare de produse, și nevoi de fabricație. Dacă doriți să complementați înțelegerea materialelor cu identificarea chimică, corelare chimică și performanțele materialelor, sau să monitorizați un proces în timp real, spectrometrul iXR vă poate ajuta să vă atingeți scopurile mai rapid.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.


This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin