Berd Trading

NOU: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ Apex

Home »  Noutati »  NOU: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ Apex

NOU: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ Apex

On March 20, 2024, Posted by , In Noutati, By ,,,, , With Comments Off on NOU: Spectrometrul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ Apex

Bine ați venit în lumea spectroscopiei FTIR de ultimă oră cu spectrometrul FTIR Thermo Scientific™ Nicolet™ Apex. Proiectat atât pentru analize de rutină, cât și pentru aplicații de cercetare, Apex oferă performanță și versatilitate de neegalat. De la controlul de rutină a calității (QA/QC) până la cercetare și dezvoltare, Nicolet Apex este construit pentru inovație, a crește productivitatea, a îmbunătăți precizia și a respecta reglementările extinse.

Prezentare generală a spectrometrului Nicolet Apex FTIR

Cu spectrometrul FTIR Thermo Scientific Nicolet Apex veți maximiza eficiența, veți asigura acuratețea și veți obține conformitatea. Sunteți gata să eliberați puterea Apex FTIR? Configurați-vă spectrometrul pentru a se potrivi cu nevoile mediului de laborator și cu intervalul spectral necesar cu aceste trei modele suplimentare:

• Spectrometru FTIR Thermo Scientific Nicolet Apex KBr—Un spectrometru standard Mid-IR.

• Spectrometru FTIR Thermo Scientific Nicolet Apex XT-KBr—Un spectrometru IR cu gamă extinsă de Mid-IR si NIR.

• Spectrometru FTIR Thermo Scientific Nicolet Apex ZnSe—Un spectrometru durabil Mid-IR pentru medii cu umiditate ridicată.

Mai multe detalii găsiți pe pagina furnizorului Thermo Scientific.

Comments are closed.

This site is using the Seo Wizard plugin by http://seo.uk.net/

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin